15 jaar Target Hospitality


15 jaar Target Hospitality

Waarschijnlijk een herkenbaar beeld voor ongeveer 75% van de Nederlanders: thuiswerken met kinderen. Op het moment van schrijven zijn de scholen nog gesloten en breekt er bij mij een nieuw werk- en schoolweek aan. Zittend in de woonkamer waar de eettafel bezaaid is met laptops, schoolboeken, een iPad en waar de planning voor de dag wordt gemaakt. Er wordt gekletst, ge-‘ Teams” -d, getypt en ge-“mama”-d. De aandacht verdelen tussen twee kids van 8 en 10 jaar én mijn werk is uitdagend. Ik wil ze zoveel mogelijk zelf laten doen, zodat ik vandaag de juiste salarissen kan overmaken naar het vaste personeel. Even scherp zijn, anders wordt er een nulletje teveel overgemaakt. Ik denk overigens niet dat ze dat erg vinden .

Over vast personeel gesproken….

Dit jaar bestaat Target op 1 maart 15 jaar! Het is de officiële overnamedatum waar het grote avontuur voor mij en Petra begon. We hebben in al die jaren heel veel fijne en trouwe kantoormedewerkers mogen verwelkomen. De grote overeenkomst is dat ze bijna allemaal eerst als flexkracht of stagiaire bij onze organisatie betrokken waren. Walter van Dijk, Laura Woestenberg, Marjolein Meijnen, Laura Oerlemans, Daniëlle Luijten, Maaike van Vuuren en de laatste heet Roxanne Vernooij – van Wolffelaar. Gemiddeld mochten we enkele jaren van hun energieke, gezellige en professionele diensten gebruik maken en langstzittende is de laatstgenoemde. Bijna 4,5 jaar is Roxanne in dienst, maar we weten als geen ander dat iemand er soms voor kiest om een ander pad te gaan bewandelen. Helaas en met pijn in ons hart moeten we Roxanne per 1 maart laten gaan.

Onze kansen grijpen

1 maart. De dag van ons 15-jarige jubileum. Dit moet ons jaar worden, maar we starten met een lockdown en een agenda die nog nooit zo leeg is geweest. Zakelijk voelt het alsof we opnieuw beginnen vanaf 1 maart. Laten we hopen dat er vanaf dan weer ietsje meer mag.

Wij gaan onze kansen weer volop grijpen, of niet Petra?