Beschikbare vacatures

Stroomt gastvrijheid door jouw aderen?

 • Lingerie styliste HANRO Amsterdam

  Functieomschrijving Heb je een passie voor sales, retail en lingerie en stroomt gastvrijheid door jouw aderen? Dan ben je misschien de nieuwe lingerie styliste die wij zoeken.  Wil je werken in een van de mooiste winkels van Nederland, de Bijenkorf? Target Hospitality zoekt voor de HANRO shop-in-shop in Amsterdam enthousiaste verkooptoppers met een passie voor..

  Lees meer en solliciteer direct!


 • Host(ess) Willem II Seizoen 2024-2025

  Functieomschrijving Iedere thuiswedstrijd opnieuw ontvangen en begeleiden we gasten, klantrelaties en bezoekers voor een avondje netwerken, gezelligheid en voetbal. Op verschillende posities binnen de businessclub controleren wij de toegang en wijzen we gasten de weg. Ben jij klaar om de hospitality binnen het Willem II Stadion naar een hoger niveau te tillen? Dan verwelkomen wij..

  Lees meer en solliciteer direct!


 • Host / Hostess

  Functieomschrijving “Een warm onthaal, gasten op hun gemak stellen en wegwijs maken op iedere locatie” – dit is precies waar jouw hospitality hart sneller van gaat kloppen. Werk jij graag in teamverband, samen naar een groter doel en sta jij voor gastvrijheid pur sang? Doe jij er alles aan om gasten een unieke beleving te..

  Lees meer en solliciteer direct!