Duurzaamheid in Hospitality

Duurzaamheid in Hospitality

Samen op weg naar een groenere toekomst

Duurzaamheid is voor Target Hospitality een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfsvoering. Wij geloven in een toekomst waarin gastvrijheid hand in hand gaat met duurzaamheid. Ontdek hoe wij verschillende duurzaamheidsinitiatieven integreren in onze dagelijkse bedrijfsvoering en hoe dit een positieve invloed heeft op zowel onze klanten als de omgeving.

Onze duurzaamheidsinitiatieven

Bij Target Hospitality zetten we ons in voor diverse duurzame initiatieven die bijdragen aan een groenere wereld. Dit doen we op meerdere vlakken, waaronder vervoer, inkoop en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Elk van deze initiatieven is erop gericht om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en een voorbeeld te zijn in de hospitality-industrie.

Duurzaam personeelsvervoer

Onze grootste milieu-impact komt van het personeelsvervoer. Daarom stimuleren we actief carpooling, het gebruik van openbaar vervoer en fietsen. Met deze maatregelen willen we niet alleen de uitstoot van het personeelsvervoer met 10% verlagen, maar ook een cultuur van milieubewustzijn onder onze medewerkers bevorderen. Door samen te werken aan groene mobiliteit, zetten we concrete stappen richting een schonere toekomst.

Duurzame inkoop

Onze duurzaamheidsfilosofie strekt zich ook uit tot onze inkooppraktijken. We kiezen voor duurzame inkoop van kantoor lunches en kleding door te kiezen voor lokale, biologische en seizoensgebonden producten en kleding van duurzame materialen. Ons streven is om voedselverspilling met 50% te verlagen bij ons personeel. Daarnaast verminderen we ons water- en stroomverbruik met 10%. Door deze bewuste keuzes dragen we bij aan een verantwoorde en duurzame bedrijfsvoering.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bij Target Hospitality hechten we groot belang aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zijn trots op ons diverse team van zelfstandige werknemers en ondersteunen hun inkomen en welzijn door flexibele werkmogelijkheden te bieden. Daarnaast doen we er alles aan om onze hechte bedrijfscultuur te behouden en willen we de werkgeverstevredenheid met 5% verhogen. Wij geloven dat een gelukkige medewerker bijdraagt aan de algehele duurzaamheid van onze organisatie.

Voordelen voor onze klanten

Onze duurzame aanpak heeft natuurlijk een positieve impact op het milieu, maar biedt ook directe voordelen voor onze klanten. Door efficiënter en milieubewuster te werken, kunnen wij betrouwbare en hoogwaardige diensten leveren. Onze inzet voor duurzaamheid zorgt ervoor dat we bijdragen aan een gezondere samenleving en een inclusieve werkomgeving creëren. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun evenementen en accommodaties op een verantwoorde manier worden beheerd, wat hun eigen duurzaamheidsdoelen ondersteunt.

Altijd een oplossing voor jouw gastvrijheid probleem

Flexibel op- en afschalen

Vandaag bellen, morgen starten

Meer weten?

Wil je meer weten over onze duurzame praktijken of bespreken hoe we jouw evenement milieuvriendelijk kunnen maken? Neem vandaag nog contact met ons op! Samen kunnen we een verschil maken en werken aan een groenere toekomst.