Evenementen Support

Evenementen Support

Van invitatie management tot het leveren van hosts en hostess – Wij ontzorgen jou volledig.

Wij zijn het full service Hospitality bureau van Brabant én daarbuiten. Dit betekent dat wij naast het leveren van hosts en hostesses óók voorafgaand worden aangehaakt voor evenementen ondersteuning. Denk hierbij aan het invitatie management, het versturen en opvolgen van uitnodigen, maar ook het schakelen met bijvoorbeeld de catering. Wij ontzorgen jou volledig. 

Evenementen Support

Jij wilt dat jouw gasten de ultieme beleving hebben tijdens jouw evenement. Maar wist je dat deze beleving al begint bij het ontvangen van de uitnodiging, ver vóór jouw evenement? Wij verzorgen dit belevingsproces voor 100%: van uitnodiging tot registratie tot het verwelkomen van de gasten op de manier die jij wenst. Hiermee ontvang jij tijdens het evenement de juiste én tevreden bezoekers. 

Wij schuiven aan wanneer er een plan ligt. We organiseren het evenement niet zelf, maar onze evenementen ondersteuning is onmisbaar voor jou als opdrachtgever, maar ook voor een evenementenbureau. Zie Target Hospitality als een uitvoerende evenementenorganisatie, wij pakken alles ter ondersteuning voor je op. Denk daarbij aan het invitatie management, het registratietraject, het ontwerpen en maken van badges, de styling van het evenement, het bepalen van de routing en het inzetten van de juiste hosts en hostesses.

Invitatie management als evenementen support

Het persoonlijk uitnodigen van jouw gasten, herinneringen sturen, een persoonlijk belletje, het registratieproces, het toesturen van het toegangsbewijs en het ontvangst tijdens het evenement zelf. In het uitnodigingsproces gaat meer tijd zitten dan je denkt, de omvang wordt vaak onderschat. Wij helpen je met onze jarenlange ervaring en expertise: van de eerste persoonlijke uitnodiging tot het uiteindelijk verwelkomen van jouw gasten mét persoonlijke aandacht. Ook hebben wij de kennis over een online registratieproces en zorgen wij dat we werken met een strakke planning. Zo zorgen we dat de nog niet aangemelde gasten op tijd een reminder krijgen en communiceren we helder over de sluitingsdatum voor het aanmelden van het evenement. 

Tijdens het evenement

Nadat we de gasten met persoonlijke aandacht hebben verwelkomd, begeleidt ons professionele team de gasten door het evenement heen. Het beheren van de garderobe, het beantwoorden van simpele vragen en het wijzen van de juiste weg, onze hosts en hostesses staan met een glimlach klaar. 

Target heeft ons totaal ontzorgd en het jubileum veel persoonlijke aandacht gegeven. Wat begon met plan A werd vanwege corona plan D of E.

Door de zeer flexibele aanpak is het alsnog een feest geworden om nooit te vergeten.

Jos Reijns
Jac Reijns Staalconstructie

Sinds jaar en dag werken wij samen met Target. Het team van Target zorgt er altijd weer voor dat onze congressen en bijeenkomsten soepel verlopen. Ze denken met ons mee en ontzorgen. Altijd met een grote glimlach. Zo fijn om iedere keer weer met dit geweldige team te mogen samenwerken!

Corinne Elgers-van Elleswijk
Koninklijke Notariële beroepsorganisatie (KNB)

Het Landelijk Parket maakt al een ruim aantal jaren gebruik van de logistieke ondersteuning van Target. Zij zijn onze rechterhand bij het organiseren van conferenties en themadagen. Kitty en haar team zorgen voor zowel administratieve taken als registratie, verzorging van contacten zoals emails etc als de daadwerkelijke hosting op de dagen zelf.

Dit tot onze grote tevredenheid.

Openbaar Ministerie

Ons team

Het flexibele team van Target Hospitality bestaat uit positieve, gastvrije en energieke medewerkers die staan te trappelen om jou te ondersteunen. Ze ademen gastvrijheid en door hun jarenlange ervaring weten zij zich snel aan te passen aan de cultuur van jouw evenement. Bescheiden of juist uitbundig? Laat het ons weten, wij verrassen je graag.

Altijd een oplossing voor jouw gastvrijheid probleem

Flexibel op- en afschalen

Vandaag bellen, morgen starten

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij ondersteunen jou graag tijdens evenementen en kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij zorgen voor koffie, Brabantse gezelligheid én uiteraard voor een passende oplossing voor jouw uitdaging.