Hospitality

Hospitality

Op zoek naar het perfecte gastenontvangst? Wij vergroten jouw gastvrijheid en gastbeleving.

Sta jij voor een uitdaging rondom gastvrijheid op beurzen, evenementen of congressen? Wil je gegarandeerd een warm, en passend gastenontvangst? Dan komen wij graag met jou in contact, want wij weten met onze jarenlange ervaring als geen ander hoe belangrijk een sterke hospitality is. Wij verzorgen jouw gastenontvangst, de garderobe, het begeleiden van jouw gasten, en de uitzwaai na een geslaagde dag. Door Target Hospitality komen jouw gasten niets te kort. 

Gastenontvangst op maat

Van “goedemorgen, wat fijn dat u er bent” tot “een fijne dag en tot ziens”, wij laten jouw gasten zich thuis voelen waar en hoe jij dat wilt. Wij verwelkomen jouw gasten met een gepaste, warme glimlach en begeleiden hen door de dag heen. Op evenementen en congressen verwijzen we hen naar de juiste zalen, zorgen wij voor praktische zaken als de toegangscontrole, het verzorgen van de badges, het bepalen van de routing, de garderobe en beantwoorden wij de vragen van gasten. Wij maken de gasten wegwijs op een warme en prettige manier. Goede hospitality staat het hoogst in ons vaandel. Wij ademen gastvrijheid. Onze dag is pas geslaagd als de dag van de gasten én jou als opdrachtgever dat ook is. 

Wanneer er extra ondersteuning op locatie nodig is bij de uitvoering van onze congressen staat Target voor ons klaar. Door onze jarenlange samenwerking weten zij exact wat wij nodig hebben op locatie en fungeren zij na een korte briefing als onderdeel van ons team. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, precies wat wij nodig hebben. De hosts/hostessen van Target verwelkomen onze deelnemers, waardoor wij klaar kunnen staan voor onze opdrachtgever. Inmiddels zijn veel hostessen bekende gezichten voor het team van Congress Care en hebben we aan één woord genoeg.

Ellis Erren
Congress Care

Altijd met een glimlach, professioneel en een stabiele factor!
Jullie staan altijd voor ons klaar met een glimlach, jullie ontzorgen, zijn professioneel en een stabiele factor tijdens onze beurzen. Altijd heel fijn om mee samen te werken!

Danique van Gerwen
Organisatie groep Zuid B.V. (OGZ)

Wij als Libéma Beurzen & Evenementen zijn zeer tevreden over Target Hospitality. Target Hospitality is een toegankelijk bedrijf die in de deze ad-hoc markt snel schakelt. Er wordt actief meegedacht bij aanpassingen/wijzigingen, ook wordt er rekening gehouden met de uitstraling en representativiteit van de medewerkers. De medewerkers van Target Hospitality zijn inzetbaar voor verschillende functies waardoor het voor ons een interessante partner is. Dit maakt dat Target Hospitality een fijn bedrijf is om mee samen te werken.

Susan Barten
Libéma Beurzen & Evenementen

Hoge gastbeleving en perfecte verzorging van de ontvangst 

Je hebt maar één kans op een eerste indruk. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Verwarde gasten, onduidelijke routing, niemand die jassen ophangt en jou de wegwijs maakt; dit alles helpt niet bij de ultieme beleving van een congres of evenement. Een warm welkom door gastvrije professionals draagt bij aan een hoge gastbeleving. Wij ontvangen jouw gasten en streven naar een hoge gastvrijheid. 

Waarom Hospitality medewerkers via Target Hospitality?

Onze hospitality medewerkers ademen gastvrijheid. Met een positieve instelling, een proactieve houding en een warm enthousiasme verzorgen zij elk gastenontvangst naar wens. Wij streven naar hoge gastvrijheid.

Altijd een oplossing voor jouw gastvrijheid probleem

Flexibel op- en afschalen

Vandaag bellen, morgen starten

Jarenlange Hospitality ervaring

Sinds de oprichting van Target Hospitality in 2005 hebben wij zowel grote als kleine evenementen, beurzen en congressen begeleid. Door onze kennis en ervaring weten wij met elke gastvrijheid vraag om te gaan. Twijfel je over hoeveel hosts en hostesses je in moet zetten? Wij sparren graag met je. 

Vrijblijvend adviesgesprek

Voor ons geen ingewikkelde terminologie in een offerte of een factuur voor elk kwartiertje advies.