Kerstgeschenk op maat!


Target Hospitality en Klein Café Van Horen Zeggen bundelen hun krachten voor de feestdagen. De gastvrijheid van Target Hospitality wordt gekoppeld aan de op maat gemaakte borrelpakketten, samengesteld door Klein Café Van Horen Zeggen. De goedgevulde én gepersonaliseerde borrelplank kan vanaf nu op elke locatie worden geleverd door sprankelende kerstelfjes. Ontvang de gezellige sfeer van een bruin café thuis.

Wilt u thuiswerkende collega`s echt verrassen? Laat dan een op maat gemaakt kerstgeschenk thuisbezorgen op ludieke wijze.

Bekijk de menukaart

Kerstgeschenk op maat
De gezellige sfeer van een bruin café in huis halen doet u met ons op maat gemaakte kerstpakketten. Samen met u stellen we het pakket samen. Er is keuze uit verschillende maten borrelplanken en borrelboeken. Al dan niet gepersonaliseerd met uw eigen bedrijfslogo en gevuld met producten van lokale ondernemers. Voor ieder budget is er keuze genoeg.

De enige echte leuke bezorgservice
De gezelligheid van een kerstborrel, maar dan thuis. Verras uw medewerkers en laat een kerstgeschenk bezorgen door Target Hospitality. Leuke kerstelfjes of een ‘hohoho’-heuse kerstman aan de deur? Met een lieve glimlach bezorgen we de pakketten volgens alle RIVM-richtlijnen bij uw medewerkers thuis. Bekijk onderstaande video om alvast in de sfeer te komen:

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem contact op