Knap Werk Hospitality

Knap Werk Hospitality

Op zoek naar Knap Werk?

Knap Werk is het knappe zusje van Target Hospitality. Bij Knap Werk geloven we in originaliteit en pakkende ideeën. We staan bekend om onze positieve en stralende benadering. We leveren personeel voor creatieve opdrachten die anderen hebben bedacht. Onze ervaren medewerkers voeren elke opdracht met passie uit. We brengen jouw visie tot leven en laten een onvergetelijke indruk achter.

Target Hospitality en Knap Werk vormen samen een gouden duo. Daarom hoor je altijd dezelfde vertrouwde stemmen aan de telefoon, of je nu belt met Target of Knap Werk. De kwaliteit blijft top, ondersteund door dezelfde gedreven professionals. Zo simpel is het.

Klaar voor een onvergetelijke ervaring? Laat Knap Werk jouw project tot leven brengen. Neem vandaag nog contact met ons op!


 

Onze eerste kennismaking

Nadat we met elkaar in contact zijn gekomen, bereiden wij het gesprek goed voor. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek horen we graag jouw wensen, uitdagingen en bieden wij een luisterend oor én oplossing. De aanvragen die wij binnenkrijgen zijn erg divers: van hosts / hostesses op grootschalige evenementen tot receptionistes die morgen moet starten. Van promotiemedewerkers tijdens een campagne tot onze voorbereidende krachten op het gebied van bijvoorbeeld invitatie management. 

Van aanvraag tot opdracht

Nadat we een positief gesprek hebben gehad, geven wij advies over hoe wij denken dat de opdracht het beste uitgevoerd kan worden. Op het gebied van Hospitality geven wij ook advies in bijvoorbeeld het aantal benodigde hosts en hostesses. Wanneer jij net zo enthousiast bent als wij, gaan we direct aan de slag. We plannen onze flexibele pool in, hebben regelmatig met jou contact over bijzonderheden en details en laten we jou kennismaken met het team, door een e-mail te sturen met namen, eventueel foto’s en details. 

Van evenement tot evaluatie 

We vinden het belangrijk om regelmatig contact met jou als opdrachtgever te hebben. Uiteraard is het afhankelijk van de complexheid van de opdracht; voor de ene opdracht zal het contact minimaal zijn, voor de andere opdracht hebben we zeer regelmatig mail of telefonisch contact. 


Op de dag zelf zijn wij altijd op tijd op locatie en hebben ons goed ingelezen in de klus. Het vooraf afgestemde draaiboek hebben wij fysiek bij ons en de kleding is on point. Met een grote glimlach starten we de dag en onze dag is pas geslaagd wanneer jij tevreden bent. We ronden samen de dag af.

Circa twee of drie dagen na het uitvoeren van de opdracht nemen we contact met jou op om te evalueren of alles naar wens is verlopen. We zorgen dat we een terugkoppeling hebben van onze eigen medewerkers zodat we een compleet plaatje hebben over het verloop van de opdracht. 

 

Ons team

Ons team bestaat uit een flexibele pool met representatieve, energieke en positieve medewerkers. Door de jaren heen hebben wij een grote club met warme professionals verzameld met uiteenlopende interesses en kwaliteiten, maar één ding hebben we met z’n allen gemeen: gastvrijheid zit in ons bloed. 

Leer ons kennen

Vrijblijvend adviesgesprek

We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen. Wij zorgen voor een passende oplossing voor jouw uitdaging, en daarnaast voor Brabantse gezelligheid én koffie.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

We werk(t)en voor: