Over ons

Visie

Target Hospitality gelooft dat vertrouwen, respect en oprechte aandacht nooit uit de mode raken. Met ‘ouderwets’ gastheerschap brengen wij de normen en waarden van gastvrijheid terug. Target onderscheidt zich door echte motivatie, gebouwd op vertrouwen. Met voor iedere opdrachtgever een ervaring op maat verzorgd.

Missie

Bij zakelijke contacten denk je vaak aan een representatief optreden, de klant is koning. Ook verwacht je formaliteiten en een stiff upper lipapproach. Target Hospitality werkt met een persoonlijke, ontspannen benadering. We denken nèt even anders, werken met een lach en  zetten altijd dat stapje extra.

Team

Target Hospitality werkt met een breed en gevarieerd personeelsbestand. Ruim 150 medewerkers vormen een poule van mannen en vrouwen uit verschillende leeftijdscategorieën, met uiteenlopende competenties. Target-medewerkers zijn geselecteerd op commerciële en communicatieve vaardigheden. Zij hebben het gewenste opleidings- en serviceniveau. Voor iedere opdracht is er een perfecte match, waar ervaring, flexibiliteit en training altijd een kwaliteitsnorm bieden.

Flexibiliteit inbegrepen

Het Target Hospitality onderscheidt zich door betrokkenheid, gedegen voorbereiding, strakke planning (met flexibiliteit inbegrepen) en een professionele uitvoering. Inhoudelijke expertise verbinden wij met inlevingsvermogen. Van het concept tot de marketingdoelstelling: wij brengen jouw wensen en bedrijfscultuur doeltreffend tot uiting. Target verzorgt een representatieve uitstraling. Zo maakt jouw bedrijf, product of dienst een onuitwisbare (eerste) indruk.

Werken bij

Werken bij Target Hospitality is leerzaam, afwisselend en flexibel. Je geeft zelf aan hoeveel uren je wilt werken. Zodra er een geschikte opdracht binnenkomt, nemen we contact met je op. Target Hospitality biedt bijzondere en enerverende projecten: Verzorg onze eerste indruk tijdens evenementen. Ga op pad met een promotieteam. Toon lef en overtuigingskracht in ons Contact Center en verdien ook nog eens een prima salaris.

Targetteam

Je mag bij Target aan de slag als je achttien jaar of ouder bent. Ben je enthousiast en representatief? Werk je graag zorgvuldig en ben je communicatief sterk? Staat klantvriendelijkheid voor jou vooraan en ben je stressbestendig? Dan pas jij in het Target-team!

Stage

Target Hospitality biedt ook een stageplaats aan proactieve, hardwerkende, representatieve en enthousiaste stagiaires. Je werkt aan alle operationele zaken rondom projecten. Je ondersteunt op het gebied van werving & selectie, personeelsplanning, het opstellen van briefings, administratie, logistiek en je voert promotieacties en host(ess)-werkzaamheden op externe locaties uit.

Declaratieformulier