Over Target Hospitality

Welkom bij Target Hospitality

Hét full service hospitality bureau van Brabant waar gastvrijheid centraal staat

Welkom bij Target Hospitality, hét Hospitality bureau van Brabant en daarbuiten.

Target Hospitality staat voor gastvrijheid pur sang en is in 2006 overgenomen door de Tilburgse onderneemsters Petra Brouwer en Kitty Huijben. In 2016 namen wij Knap Werk over en we groeien alleen maar door. De nadruk binnen Target Hospitality is verschoven van Promotie naar Hospitality. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

Wij ontzorgen en adviseren ondernemers op het gebied van Hospitality.

Focus op gastvrijheid, promotie, ondersteuning en een warm ontvangst
Zoek je ondersteuning bij het organiseren van een evenement? Het persoonlijk uitnodigen van jouw gasten, herinneringen sturen, het registratieproces, het toesturen van het toegangsbewijs en het ontvangst tijdens het evenement zelf. Je raadt het al: Target Hospitality staat ook op dit gebied voor jou klaar. Verder hebben wij kwalitatieve receptionistes en telefonistes die onder andere zorgen voor een warm en klantvriendelijk ontvangst. Door Target Hospitality komen jouw gasten niets te kort.

Wij leveren niet zomaar handjes, wij leveren mensen die in jouw bedrijfscultuur passen.

WIJ GARANDEREN

Altijd een oplossing voor jouw gastvrijheid probleem

Flexibel op- en afschalen

Vandaag bellen, morgen starten

Leg jouw Hospitality uitdaging bij ons neer en verwacht een enthousiaste, flexibele en zekere aanpak waarmee jouw gewenste gastvrijheid behaalt.

Passend in jouw bedrijfscultuur
Wij zetten met liefde een stap extra en wij leveren dan ook niet zomaar handjes, wij leveren mensen die in de bedrijfscultuur van jouw bedrijf past. Wij doen wat wij beloven en we blijven open en eerlijk communiceren. Alleen dan slaagt onze samenwerking. Zekerheid, flexibiliteit en enthousiasme, deze kernwaarden komen overal bij ons terug. In onze ideeën, in de club mensen die wij in de jaren om ons heen hebben verzameld en natuurlijk ook in het werk dat wij leveren.  


Interesse?
Hebben we je interesse gewekt of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met ons om een (online) bakkie te doen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Over Petra Brouwer

Samenwerken met mooie bedrijven, nieuwe mensen leren kennen en projecten met kwaliteit afronden – Petra heeft veel energieboosters op het gebied van haar werk, maar ook daarbuiten. Samen zijn met vrienden, vakantie, en haar Duuk en Sammie zorgen ervoor dat Petra fluitend door een dag gaat.

Petra krijg je niet snel gek. In de meest hectische en stressvolle situaties bewaart zij de rust en het overzicht. Wist je trouwens dat Petra de beste biertjes tapt? Een (digitaal) bakkie doen met Petra?

Kom in contact met haar via petra@targethospitality.nl of bel haar
op 06 – 144 381 33.


Over Kitty Huijben

Lijkt iets in eerste instantie onmogelijk, maar lukt het toch? Kitty krijgt daar pas écht energie van, net zoals van tevreden opdrachtgevers en teamprestaties leveren. Op privé gebied bloeit ze op van haar gezin, leuke activiteiten en natuurlijk een drankje doen met vrienden. 

Een multitasker pur sang, oplossingsgericht en positief. Dat zijn de kernwaarden van Kitty. Kennismaken of verder kletsen met Kitty?

Kom in contact via kitty@targethospitality.nl of bel haar
op 06 – 109 401 04.


Over Lisa Mertens

Samenwerken is iets wat Lisa het liefst doet én als de beste kan. Ze kan dan ook met iedereen door één deur en zoekt samen naar de beste oplossing. Samen haal je het beste resultaat!

Wil je Lisa verleiden tot de beste samenwerking? Probeer het eens met een Italiaans gerecht en wijntje. Dan maak je haar het meest gelukkig.

Dolgraag samenwerken met Lisa? Kom in contact via lisa@targethospitality.nl of bel haar
op 013 – 508 1400.


Over Michelle de Brouwer

Organiseren, overzicht creëren en behouden, en alles tot in de puntjes verzorgen – dit is typisch Michelle. Als organisatietalent is ze onmisbaar bij Target Hospitality en ze staat te trappelen om al haar talenten te benutten voor de tofste hospitality-, promotie- en supportprojecten.

Wist je dat dat Michelle in een ware entertainer veranderd wanneer je haar voor een dansoptreden op een podium zet? Wij zeggen: licht uit, spot aan!

Kom in contact via michelle@targethospitality.nl of bel haar
op 013 – 508 1400.


Wij werk(t)en samen met:

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij staan voor je klaar, op onze welbekende gastvrije manier, met een kop koffie en Brabantse gezelligheid. We bespreken graag samen met jou, tijdens een gratis adviesgesprek, wat we voor jou kunnen betekenen.