Promotie

Promotie

Prominent aanwezig door de juiste promotie en enthousiaste professionals. Geef je brand een boost.

Het boosten van de naamsbekendheid van jouw bedrijf, het uitdelen van proefverpakkingen en flyers of jouw doelgroep meer vertellen over jouw actie? Al deze uitdagingen vragen om enthousiaste promotors. Wij hebben professionals die met hun spontaniteit en bevlogenheid jouw merk of dienst promoten bij de juiste doelgroep. 

Enthousiaste promotie professionals 

Representatief, communicatief sterk en enthousiast, dat zijn onze promotiemedewerkers bij uitstek. Sinds de oprichting van Target Hospitality in 2005 hebben wij een sterke club van professionals om ons heen verzameld. Dit betekent concreet voor jou dat welke opdracht je ook hebt: wij hebben een passende promotiemedewerker.

Wil je meer zichtbaarheid, jouw naamsbekendheid vergroten, of wil je juist flyers uitdelen? Heb je hulp nodig bij het hanteren van afstand of het begeleiden van groepen in bijvoorbeeld de stad of binnen jouw organisatie? Wij ontzorgen jou. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij snel schakelen en voor elke opdracht een geschikte oplossing én promotiemedewerker hebben.

Waarom promotiemedewerkers via Target Hospitality?

Wij garanderen je dat je via ons snel kunt starten. Onze professionals weten met hun aanstekelijke enthousiasme snel een opdracht eigen te maken en jij hebt er geen omkijken meer naar. We nemen alles uit handen, briefen onze promotiemedewerkers met jouw wensen en zorgen dat de promotie een succes wordt. Want ook wij weten: je maakt maar één keer een eerste indruk. 

Wij werken heel graag samen met Target, denken altijd goed mee en zijn erg flexibel! Leuke en representatieve dames én heren.

Lieke van Beugen
Artishock Events

Target Hospitality is zeer betrokken bij onze opdrachten. Ontzorgen begrijpen ze helemaal, dit hebben we bij events van Suustival nodig. Ze hebben expertise en de juiste mensen. Kortom een fijne partner om mee samen te werken!

Susanne Stadhouders
Suustifal

Target Hospitality staat voor de optimale gastvrijheidsbeleving en dat is te merken. Waar onze ervaringen bij andere bedrijven soms wisselend zijn geweest, weet Target Hospitality steevast goede kwaliteit te leveren.

Het enthousiasme en de representatieve uitstraling van de medewerkers, de snelheid en flexibiliteit van de backoffice en de prettige, ontspannen manier van samenwerken zorgt telkens weer voor tevredenheid.

Target Hospitality verdiept zich bovendien in de klant en doet echt dat stapje meer, waardoor wij graag ons merk door hen laten vertegenwoordigen.

Met Target vieren wij graag de (professionele) vriendschap!

Paul Sparidans
Schrobbelèr

Verzorgde en open uitstraling

Onze promotiemedewerkers zijn verzorgd, spontaan en hebben een open uitstraling. Dat vinden wij belangrijk. De kans op een positieve ervaring met jouw organisatie is hierdoor het grootst. Wij horen graag jouw wensen rondom jouw promotie uitdaging, en overtuigen je om samen met ons op de perfecte promotie op te tuigen. 

Flexibel op-en afschalen

Duurt jouw promotie activiteit meerdere dagen, of vind je het lastig in te schatten hoeveel promotors je nodig hebt? Dat is geen probleem. Wij denken mee. Door onze professionele database kunnen wij eenvoudig op- en afschalen, indien dit gewenst is. Ook kunnen wij vaste gezichten inzetten, zodat jouw merk een nog meer vertrouwd gezicht krijgt. 

Altijd een oplossing voor jouw gastvrijheid probleem

Flexibel op- en afschalen

Vandaag bellen, morgen starten

Vrijblijvend adviesgesprek

Laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij zorgen voor de koffie, Brabantse gezelligheid en een passende oplossing voor jouw promotie uitdaging.