Support

Een goede voorbereiding is het halve werk. Jouw evenement verdient optimale aandacht, van begin tot eind. Target Hospitality ontzorgt bij administratieve- en organisatorische taken.

Planning en uitvoering

De meeste ondernemers kunnen soms wel wat hulp gebruiken Target Hospitality heeft ruime ervaring op het gebied van eventplanning en -uitvoering en ondersteunt je graag. Van administratie en promotieproductie tot complete concepten en draaiboeken.

Wensen en verwachtingen

Target Hospitality voert al haar taken grondig, nauwkeurig en in overleg uit. Door de persoonlijke en betrokken aanpak weet Target al snel wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Wij zetten vervolgens alle zeilen bij om deze verwachtingen te overtreffen. Op professionele en enthousiaste wijze biedt Target een steuntje in de rug, zodat jij een perfecte eerste indruk maakt.

Organisatorische ondersteuning

Naast support biedt Target Hospitality ook hospitality en promotion. Van productdemonstratie en sampling, tot administratieve en organisatorische ondersteuning voor jouw evenement; Target staat met plezier voor je klaar en brengt gastheerschap naar een nieuw niveau.