Telefoniste / receptioniste

Telefoniste / receptioniste

Warm en klantvriendelijk ontvangst; een fantastisch visitekaartje in jouw ontvangstruimte

Goede telefonistes en receptionistes zijn goud waard. Zeker in deze tijden. Het ontvangst is belangrijk: warm en klantvriendelijk. Ook het correct aannemen en doorverbinden van binnenkomende telefoongesprekken en ondersteunende administratieve activiteiten vragen om de juiste professionals. Dit alles kunnen we jou uit handen nemen, want ontzorgen is onze passie. 

Heb je een tijdelijke receptiemedewerker nodig wegens zwangerschapsverlof of ziekte, of wil je niet iemand vast in dienst nemen? Dan bieden wij jouw oplossing. Bij Target Hospitality kun je direct starten, en door onze grote, flexibele netwerk hebben we altijd iemand die bij de uitstraling van jouw organisatie past. 

Gastheer of gastvrouw als telefoniste / receptioniste 

Omdat wij gastvrijheid ademen, weten wij als geen ander hoe belangrijk het ontvangst van gasten is. In de loop der jaren hebben wij een flexibele schil opgebouwd met gastvrije medewerkers die zich direct vormen naar de bedrijfscultuur van onze klanten. Hierdoor zijn zij direct een baken van rust en een fantastisch visitekaartje in jouw ontvangstruimte. Door hun ervaring als gastheer of gastvrouw bieden ze nèt dat beetje extra als telefoniste / receptioniste.

We stellen het juiste team voor je samen, vullen en bewaken de planning, zorgen voor een vervanging bij uitval en coördineren het hele traject. Kortom: wij ontzorgen je 100%. Jullie regelen de werkplek, wij de rest. Natuurlijk is het ook mogelijk om (tijdelijk) een receptionist als aanvulling op je eigen receptieteam in te zetten, wij zijn de flexibele schil die je nodig hebt.

Jouw visitekaartje met een glimlach

Onze receptionistes / telefonistes zijn gedurende de dag het aanspreekpunt bij binnenkomst en aan de telefoon. Ze ontvangen jouw gasten, bieden hen een warm welkom met een glimlach. De hele dag werken ze zelfstandig en zijn ze jouw visitekaartje. 

Allen hebben uitstekende sociale vaardigheden en communiceren moeiteloos. Met plezier beantwoorden zij alle vragen en zijn de schakel tussen in-en extern. Daarnaast ondersteunen ze door een aantal administratieve taken op te pakken. De dag is pas geslaagd wanneer iedereen warm is onthaald en de takenlijst is afgewerkt. 

Target Hospitality is de vertrouwde partner van Van Loon Galleries en Royals and Rebels tijdens de Biënnale kunstexposities, georganiseerd door de galerie. Target Hospitality staat voor een warm en vertrouwd welkom én afscheid voor alle bezoekers van de belevingsexpositie. De eerste indruk, die uiteraard van groot belang is, is daarmee altijd prettig en positief. Professionaliteit, gezelligheid en pro-activiteit vatten het bedrijf goed samen. De samenwerking verloopt iedere editie weer prettig met de verschillende gastvrouwen, daarmee kunnen we de volledige entree van het evenement met vertrouwen in de handen laten van Target Hospitality.

Kim van Oirschot
Van Loon Galleries

Team Safety and Security van Tilburg University heeft een mooie samenwerking met Target Hospitality. Een goed en flexibel team van receptie/ telefonie dames die voor ons diverse balies binnen de universiteit én tegelijkertijd onze telefooncentrale bemand.

Inge Schepers
Tilburg University

Waarom ik graag samenwerk met Target Hospitality? Eigenlijk is dat heel simpel. We hebben al een aantal keren fijn samengewerkt op een fijne manier. Dat begint al met mijn aanvraag en de planning tot de taken die zij uitvoeren. Altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Deze gastvrouwen en gastheren zijn vaak de eerste personen die de gasten tegenkomen en dus ook een beetje een visitekaartje namens mij en mijn bedrijf. Nadat we het plan goed hebben doorgenomen, kun je hen met een gerust hart hun gang laten gaan en ben je verzekerd van een gastvrije en vriendelijke ontvangst van de gasten.

Ron van Gelder
ronvangelder.nl

Waarom receptionistes / telefonistes via Target Hospitality?

Heb je hulp nodig voor één dag, één week of een paar maanden? Wij beschikken over een flexibele pool van oproepkrachten die je naar wens kunt inzetten. Ook leveren wij zowel parttime als fulltime receptionistes en telefonistes voor korte of lange tijd. Onze flexibele pool bestaat uit een diversiteit aan medewerkers waardoor wij kunnen garanderen dat er altijd een geschikte kandidaat tussen zit die bij jouw organisatie past. 

Altijd een oplossing voor jouw gastvrijheid probleem

Flexibel op- en afschalen

Vandaag bellen, morgen starten

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb jij (tijdelijke) receptioniste werkzaamheden en ben je op zoek naar een geschikte kandidaat? We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij zorgen voor een passende oplossing voor jouw uitdaging, en daarnaast voor Brabantse gezelligheid én koffie.