Receptiemedewerkers

Het ontvangst tot in de puntjes geregeld

Receptiemedewerkers

Goede receptiemedewerkers zijn goud waard. Zeker in deze tijden. Nou, wij hebben ze! In alle soorten en maten. Ze telefoneren, ontvangen, verwelkomen, registreren, placeren en informeren dat het een lieve lust is. Bovenal zijn ze een baken van rust en een fantastisch visitekaartje in jouw ontvangstruimte.

Wij stellen het juiste team voor je samen, vullen en bewaken de planning, zorgen voor vervanging bij uitval en coördineren het gehele traject. Kortom, ben je op zoek naar volledige ontzorging voor je receptie, stop dan met zoeken. Jullie regelen de werkplek, wij de rest. Dat wil je.

Natuurlijk is het ook mogelijk om (tijdelijk) een receptionist als aanvulling op je eigen receptieteam in te zetten, wij zijn de flexibele schil die je nodig hebt.

Hosts en Hostesses voor elk evenement

Gastenontvangst

Niets zo vervelend om als gast ergens binnen te stappen en je gedesoriënteerd en verloren te voelen. Waar laat ik mijn jas? Waar kan ik een kopje koffie krijgen? Wat is ook alweer het programma van vandaag?

Onze mensen zorgen voor een warm onthaal, stellen gasten meteen op hun gemak en maken hen wegwijs op welke locatie dan ook. Gastvrijheid ten top.

Verwelkomen en assisteren van gasten

Bezoekersregistratie en ticketcontrole

Voor elk evenement, hoe groot of klein ook, is de fase waarin bezoekers arriveren en geregistreerd worden cruciaal. Dat weten wij als geen ander. Ons registratieteam is expert in het soepel, vriendelijk en efficiënt laten verlopen van ticketcontrole en bezoekersregistratie. Gegarandeerd stressvrij!

Vlekkeloos en zonder stress

Garderobemanagement

Het managen van een garderobe is een vak apart. Als begin- of eindpunt van de hospitalitycyclus wil je zeker weten dat de zaken op orde zijn bij een garderobe. Geen lange wachtrijen, chagrijnige gezichten of vermiste jassen. Onze mensen werken met een glimlach en volgens een waterdicht systeem. Da’s ons pakkie an.


U heeft tijd voor wat belangrijk is

Standbemanning

Op een drukke beursvloer is het de kunst om met jouw stand op te vallen tussen de massa. Vind je het lastig om dit aan te pakken of kom je simpelweg handen te kort? Ben je op zoek naar iemand die bezoekers triggert om koffie te drinken op jóuw stand, evaluaties bij prospects afneemt, gegevens registreert of productdemonstraties uitvoert? Target heeft ze voor je, die echte beurstijgers.

Wij spreken onze talen

VIP Begeleiding

Een belangrijke spreker, hoogwaardigheidsbekleder of BN’er behoeft soms net even een andere behandeling dan reguliere gasten. Wij zorgen voor een passende ontvangst en begeleiding naar de kleedkamer en gaan discreet om met persoonlijke wensen en informatie. No selfies allowed. 🙂

Geef je Brand een Boost!

Promotiewerkzaamheden

Het testen van een nieuw product in de markt, campagne voeren voor een evenement of het boosten van de naamsbekendheid van een merk vraagt om vakmensen. Wij hebben promotors die uit het juiste hout gesneden zijn en bij wie enthousiasme in hun DNA zit. Shine bright!